Marka Miljanova 10, Novi Sad. Telefon: +381 (0)21 450 - 000

Program


Život pred nas stavlja svakodnevne lekcije, koje nažalost nismo mogli naučiti u muzičkoj, medicinskoj, mašinskoj, učiteljskoj, niti bilo kojoj drugoj školi. Istinska strana našeg bića je uvek negde strpljivo čekala "svoje vreme" da se upiše u tu čuvenu školu koju nikad niko nije video, niti pohađao, a ipak osećamo da nam je potrebna, kako bismo život proživeli lakše, lepše i bezbrižnije.

Danas ta škola postoji, ima svoju adresu, naziv i svetski priznate tehnike i vežbe koje će sa Vama nesebično podeliti.

Predavanja i rad po HYL (izlečite svoj život) programu Lujze Hej pomogli su mnogima da promene živote u pozitivnom smislu, otkriju pun potencijal vlastitih kreativnih snaga i ostvare sebe, na način na koji nisu ni sanjali da je moguće.

Lujzu Hej mnogi nazivaju "majkom nove misli", a smatra se jednom od vodećih ličnosti na polju motivacije, samopomoći i ličnog razvoja. Njen život je najbolji primer njenog učenja. Imala je teško detinjstvo, preživela je zlostavljanja, incest. Prekretnica u njenom životu je izlečenje od raka. Umesto operacije i lekova, odlučila se za afirmacije, vizualizacije i pročišćenje ishranom.
Predmeti u školi

Ljubav - kako prema sebi, tako i prema drugima
Opraštanje
Ono što dajemo, to nam se i vraća
Uverenja i verovanja
Snaga misli i reči
Zdravlje - veza um-telo
Porudžbine iz kosmičke kuhinje - zakon privlačenja